Вся важлива інформація для шукачів роботи

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Рис.до матеріалу 2

Черкаська обласна служба зайнятості працює в штатному режимі та допоможе кожному, хто готовий трудитися в тилу, знайти роботу незалежно від наявності у вимушених переселенців трудової книжки, розірваних трудових відносин, місця реєстрації тощо.

Відновлена реєстрація безробітних в дистанційному режимі через застосунок «Дія» 

Для оформлення документів вам знадобиться електронний цифровий підпис.

Заяви про надання чи поновлення статусу безробітного, про призначення чи поновлення допомоги по безробіттю можна подати через чат-бот

На порталі державних послуг "Дія" стала доступною заява на скасування статусу безробітного. Подати заяву можна тут: https://diia.gov.ua/services/skasuvannya-statusu-bezrobitnogo

Відмовитися від послуг служби зайнятості можна також через чат-бот: https://chatbot.page/WIrtQ4.

Ознайомитися з актуальними вакансіями можна на каналі ДЦЗ: «Робота зараз: Державна служба зайнятості» за посиланням https://t.me/worknowdcz.

Роботодавці можуть подати вакансію через чат-бот @DCZWorkNowBbot, де вона буде опублікована, після цього стартуватиме підбір кандидатів, у тому числі через форми рекрутингу.

З питань працевлаштування слід звертатися до будь-якого базового центру зайнятості або філії Черкаського ОЦЗ, які вам зручно відвідувати. Контакти за посиланням:https://is.gd/RogTwk

Перелік документів для набуття статусу безробітного:

   паспорт;

   ідентифікаційний код;

   документ про освіту;

   трудова книжка;

   військовий квиток.

Більше інформації про обслуговування клієнтів під час війни за посиланням.

Додаткову інформацією можна отримати, зателефонувавши на «гарячі лінії» Черкаського ОЦЗ: 

+38 (068) 2212174; +38 (093) 1617861; (0472) 63-98-04 (понеділок-четвер з 8.00 до 17.00, у п’ятницю – з 8.00 до 16.00).

Консультації з питань роботи обласної служби зайнятості, можливостей працевлаштування, реєстрації клієнтів та отримання статусу безробітного також можна отримати за допомогою:

телеграм-каналу Черкаської обласної служби зайнятості

месенджеру Черкаської обласної служби зайнятості

Щоденно на сайті Черкаського обласного центру зайнятості оновлюється інформація про наявність вільних робочих місць і вакантних посад.

Окрім того, пропонуємо скористатися телеграм-каналом з вакансіями від місцевих роботодавців. Роботодавець залишає там актуальну заявку (вона проходить модерацію), а люди, які шукають роботу, зможуть зателефонувати за контактами, які залишив роботодавець.

Офіційний телеграм-канал Державного центру зайнятості  https://t.me/+EMOeELVlILE2MWZi. 

Перегляди: 75