23.03.2022 відбулось засідання виконавчого комітету Іркліївської сільської ради

Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

23.03.2022 року за головуванням Анатолія Писаренка, голови Іркліївської сільської територіальної громади, проведено засідання виконавчого комітету Іркліївської сільської ради та робоча нарада зі старостами старостинських округів.

О 9.00 годині всі присутні вшанували хвилиною мовчання світлу пам'ять, громадянську відвагу і самовідданість, силу духу, стійкість та героїчний подвиг воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

На засіданні виконавчого комітету розглянуті питання та прийнято рішення:

- про затвердження плану роботи виконавчого комітету Іркліївської сільської ради на ІІ квартал 2022 року;

- про проведення місячника з благоустрою населених пунктів Іркліївської сільської ради;

- про затвердження Положення про порядок присвоєння та зміни поштових адрес об’єктам нерухомого майна на території Іркліївської сільської ради;

- про внесення змін до рішення сільської ради від 24.12.2020 року №2-19\VІІІ «Про програму «Турбота» Іркліївської сільської територіальної громади на 2021-2025 роки»;

- про внесення змін до рішення сільської ради від 22.12.2021 року №16-22\VІІІ «Про бюджет Іркліївської сільської ради територіальної громади на 2022 рік».

Сільський голова Анатолій Писаренко подякував старостам старостинських округів, працівникам сільської ради, всім жителям громади за їх відповідальність і добросовісність в роботі, посильний вклад в організацію з підтримки збройних сил України.

Віра в перемогу України та бажання виконання спільних злагоджених дій, які допомагають нашим ЗСУ, спонукають до активної повсякденної організаційної роботи.

Україна понад усе! Слава Україні!

Перегляди: 9071