Шановні аграрії! Дорогі трудівники сільського господарства!

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

агр2

Вітаємо Вас із прийдешнім професійним святом працівників сільського господарства.

“Хвала рукам, що пахнуть хлібом!” – ці слова народної селянської мудрості стосуються Вас, наші дорогі хлібодари. У цей святковий день ми маємо нагоду вклонитися матінці-землі і тим, для кого важка селянська праця була і залишається сенсом життя, хто, попри всі негаразди, чесно і сумлінно робить свою справу. Ми пишаємося Вами – нашими працьовитими людьми. Ви є гордістю і основою наших господарств. Ви – творці багатства! Велика подяка і шана Вам за жертовну працю, самовіддану любов до рідної землі.

В усі часи, як повелося з діда-прадіда, напружена хліборобська праця була і залишається запорукою процвітання держави. Ваші працьовиті руки, природна мудрість, багатий досвід живлять сьогодні українську ниву, стверджуючи істину: якщо є урожай, то у народі буде мир і спокій. Віримо, що так і буде! Свято працівників сільського господарства – це свято всіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.

Висловлюю щиру шану і подяку всім, хто з року в рік забезпечує стабільне зростання агропромислового комплексу: хліборобам, механізаторам, агрономам, тваринникам, майстрам овочівництва та садівництва - всім, чиє життя невід’ємно пов’язане із сільськогосподарським виробництвом. Хай не знають втоми Ваші натруджені руки, нехай щедрою буде Ваша життєва нива, а труди Ваші й надалі збагачують Україну та прославляють Іркліївську громаду!

Міцного здоров’я Вам, миру, злагоди, невичерпних життєвих сил і нових здобутків! Хай буде завжди мир і під мирним небом України щедро родять ниви, у родинах панує достаток і благополуччя, а в серці кожного – щастя, радість і впевненість у завтрашньому дні!  Низький уклін за Вашу щоденну працю!  Добрих Вам засівів, рясних сходів та щедрих ужинків!

Усе буде Україна! Ми переможемо ворога!

Слава Україні! Слава Героям!

Анатолій ПИСАРЕНКО, голова Іркліївської громади

Перегляди: 3292