Вітаємо Ратушну Антоніну Михайлівну з 95-річчям!

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Липневий день був щедро напоєний теплом, сонечком, ароматами і звуками літа. До чудової, привітної Вереміївки ми завітали з квітами, солодощами, гарними, щирими словами з дуже приємного приводу: вшанувати й привітати з 95-річчям ветерана праці, дитину війни, довгожительку села, людину просту й скромну, Ратушну Антоніну Михайлівну. Вона з того покоління, котре мудре й багате літами. І чим довше такі люди з нами, тим більше мудрості й душевної теплоти вкладатиметься в наше серце. Слово, порада старших - то закон для дітей.

Сільський голова Іркліївської громади Анатолій Писаренко, депутат Золотоніської районної ради Олег Ткаченко, голова ветеранської організації Іркліївської громади Тамара Коваленко, староста села Тетяна Бугрій, голова місцевої ветеранської організації Любов Стадник завітали, щоб віддати свою шану і повагу жінці, за спиною якої чималий віковий і життєвий шлях. Це вона і її покоління вистраждало від голодоморів, пройшло воєнні лихоліття, працювало в тилу, відбудовувало країну, і нині допомагають нам зрозуміти, що найвища цінність, - МИР. Долі людей того періоду надто схожі. При спілкуванні зрозуміли, що бабуся допитлива, з почуттям гумору, любить побесідувати з кимось, ніби сили від того прибуває. Проживає з рідною 80-річною сестрою та племінником.

І знову війна... І знову всім нелегко. Основний посил старенької - мирне життя, живі й здорові всі люди, радісний новий день. Присутні щиро привітали Антоніну Михайлівну з ювілеєм. Побажали радості від кожного прожитого дня, бажання жити й жити в оточенні близьких людей.

              7  6

Перегляди: 4781