Вітаємо жителів громади з Днем Державності України!

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

dergavnist

Вельмишановні жителі громади!

З нагоди великого національного свята - Державності України, прийміть найсердечніші вітання!

 Народ України святкує День Державності вперше відколи здійснилася споконвічна мрія наших предків - бути господарями на своїй найбагатшій, прекрасній і чарівній українській землі.

Ще з часів Київської Русі, українці прагнули вільно жити, сповідувати свої традиції та звичаї, не зазнаючи при цьому поневірянь та утисків. Історичні умови складалися так, що на наших землях постійно панували інші народи - сусіди. Але наші співвітчизники  віками боролися за свободу і  лише у 1991 році вибороли її. Ця визначна дата навічно увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті українського народу, законодавчо закріпила його вікові, демократичні прагнення, до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.

Але ворог посягає на нашу Державність, на наші споконвічно українські землі, на нашу волю і свободу. Нині уже ніхто не сумнівається у тому, що український народ взмозі поліпшити життя у своєму домі власної Батьківщини. Впевнений, що день прийдешній принесе нам світле почуття радості від усвідомлення перемоги України у війні! Цей день обов’язково настане і тим швидше, чим більш плідно, із натхненням кожен з нас працюватиме на благо рідної Вітчизни, а усі разом проникнемося гордістю за нашу неньку  Україну, почуттям патріотизму до рідного краю, прагненням до єдності, порозуміння та згуртованості усього народу нашої держави. Перемога  українського народу прийде неодмінно!

Від щирого серця  зичу міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх Ваших справах і нехай віра окриляє Вас на нові звершення, на нові добрі починання, в ім’я соборної незалежної демократичної процвітаючої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу.

Зі святом Вас!

Анатолій Писаренко, сільський голова Іркліївської ТГ

Перегляди: 4121