Щиро дякуємо всім ветеранам!

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

2 svitova

Понад десять мільйонів українців загинули у найбільшому в історії людства військовому конфлікті ХХ століття – Другій світовій війні. А ті, що вижили, повернулися до зруйнованих міст та спалених сіл і відбудували їх. Українці ніколи не забудуть про цю трагічну сторінку історії, про неймовірно страшну ціну, яку заплатив наш народ за право бути вільним.

Але через роки, що вимірюються десятиліттями, нинішні захисники України, відважні та сміливі воїни, які у боротьбі з російським агресором відстоюють віками відвойовану незалежну і соборну державу, стали гідними спадкоємцями слави воїнів-визволителів. Адже для нас найвищим законом буття є і залишається захист рідної України, її свободи і незалежності.

Шановні земляки! Ми доземно вклоняємось усім ветеранам, учасникам Другої світової війни за те, що не дали фашистам розтоптати і принизити, поставити на коліна Україну. Величезна подяка всім, хто витримав на своїх плечах весь тягар тих часів, а потім відбудував і підняв зі згарищ українські міста і села. Час минає, але у пам’яті поколінь навіки залишається приклад патріотизму та мужності, непохитної волі, відданості та любові до рідної землі. Ми віримо в наші сучасні Збройні Сили України, низько вклоняємося воїнам-захисникам за їх витримку і героїзм, за те, що оберігають всіх нас, що мужньо і впевнено звільняють нашу землю від окупанта. Ми обов’язково переможемо рашистів і відбудуємо нашу державу! Усе буде Україна!

Щиро дякуємо всім ветеранам, сучасним воїнам-героям за самовідданість і любов до рідної землі, до нашої держави - України. Бажаємо міцного здоров'я, добробуту, тепла, затишку, мирного і світлого неба над головою! Разом до Перемоги!

Перегляди: 3793