Сади Перемоги

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

278746168 119870867348969 9115536545223639417 n

Кому насіння?!

500 наборів насіння для людей, які через війну не мають можливості придбати його самостійно - так Сади Перемоги підтримали весняну акцію Еколтава “ПоСАДИ!”

Акція поширюється на жителів Полтавської, Сумської, Чернігівської, Харківської, Київської, Черкаської, Дніпропетровської, Запорізької та Житомирської областей.

Хто може отримати насіння?

Люди, які не мають доступу до магазинів, щоб купити насіння, ті, хто потрапили у складні економічні обставини та не мають коштів на насіння (особливо пенсіонери, багатодітні родини, люди з інвалідністю, люди, які втратили роботу).

Люди, які прийняли вдома ВПО чи самі є внутрішньо переміщеними особами, які тимчасово проживають в будинках з присадибними ділянками.

Люди, які проживають в населених пунктах, що були окуповані.

В акції можуть взяти участь ті українці, які проживають у приватних будинках, мають присадибні ділянки, а також жителі багатоквартирних будинків, за умови, що їм є де вирощувати городину.

Що входить в пакет з насінням?

Насіння овочів: морква столова, редиска, чорна редька, огірок, буряк столовий, капуста, кабачок кущовий, кабачок, гарбуз, патісон, томат, горох овочевий, арахіс, кукурудза цукрова, кавун, диня, десертний гарбуз, квасоля спаржева кущова. Зелень: петрушка, цибуля або цибуля ріпчаста, кріп, базилік, рукола, шпинат, салат листовий. Комплектування насіннєвих пакетів може бути змінене.

Як отримати насіння?

Заповнити форму до 5 травня 2022 року за посиланням https://cutt.ly/cD4gjP8 та очікувати на повідомлення чи дзвінок для узгодження даних.

Зверніть увагу! Якщо у Вас є знайомі, які з технічних причин не можуть заповнити гугл-форму (відсутність інтернету чи невміння ним користуватися), Ви зможете заповнити форму повторно замість тієї людини вказавши її контактний номер і, обов’язково, її повну адресу для відправки.

Ми вдячні нашим партнерам Укрпошта за можливість надсилати вам пакунки на пільгових умовах (доставка здійснюється за наш рахунок). Проте, ми не можемо обіцяти здійснити доставку в разі порушення логістичних маршрутів служб доставки, хоча ми зробимо все можливе.

Просимо також, за можливості, надсилати нам фото та відео з ваших городів, щоб ми поділилися з іншими людьми та надихали їх долучатися!

Продовжуємо працювати на нашу спільну перемогу

#ГороднівійськаУкраїни #СадиДляПеремоги #СадиПеремоги #victorygardensua

Усі деталі за посиланням: https://sadyperemohy.org/help/posady/

Перегляди: 7672