Конкурс бізнес-ідей «Роби своє» для підтримки малого підприємництва в умовах війни

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

«МХП - Громаді» запустив конкурс бізнес-ідей «Роби своє» для підтримки малого підприємництва в умовах війни. Ініціатива передбачає відродження економіки в селах та малих містах України та створення умов для сталого розвитку підприємництва як відповідь на негативні економічні наслідки війни.

Конкурс розрахований  на підприємців-новачків чи тих, які здійснюють свою діяльність не більше як 4 роки та хочуть розширити  та/або здійснити релокацію або якісно покращити свою бізнес-діяльність.

Сума гранту: кожен з переможців зможе отримати від 50 до 100 тис. грн на реалізацію свого бізнес-плану. Кошти можуть бути спрямовані на закупівлю обладнання, сировини, матеріалів та послуг для підтримки мікро та малого бізнесу.

Географія конкурсу: 11 областей України, серед яких Черкаська, Вінницька, Київська, Львівська, Дніпропетровська, Сумська, Івано-Франківська, Хмельницька, Волинська, Чернігівська, Тернопільська.

Конкурс бізнес-ідей «РОБИ СВОЄ» має дві опції:

1.Навчання. Зареєстровані учасники за бажанням матимуть доступ до відеоматеріалів, створених експертами в сфері розвитку малого бізнесу. Це дасть можливість учасникам «прокачати» навички створення бізнес-планів, планування доходів, витрат, бізнес-аналітику та SMM-маркетинг.

2.Фінансова підтримка.  Для отримання гранту  учасник подає заявку, в якій описує мету, цілі бізнесу, опис продукції, планові доходи, витрати, інші показники.

Заявку можна подати за спеціальною формою на сайті https://doyourbusiness.com.ua/

Телефон для довідок – 067 440 59 00

 Розгляд заявок відбуватиметься на регулярній основі не рідше  1 разу  на місяць.

Плануємо підтримати до 50 бізнес-ідей в межах конкурсу «РОБИ СВОЄ».

На проведення конкурсу Фонд «МХП-Громаді» виділяє 3, 5 млн грн.

Перегляди: 4654