Вітаємо жителів громади з Днем Конституції України!

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

zDnemKonstitucii

Шановні українці, дорогі жителі громади!

Щиро вітаю Вас з визначним державним святом – Днем Конституції України!

Прийняття Основного Закону є фундаментальним закріпленням нашої Незалежності, самовиявленням українського народу жити в суверенній та соборній державі. Конституція України дала можливість для продуктивного розвитку державної економіки, різних галузей та професій, суспільного життя в Україні. Ми всі разом боремося за демократичну країну, в якій громадяни поважають та цінують закони, пам’ятають про свої права та при цьому не забувають про обов’язки. І саме нам потрібно не помилитись та не зійти з вірного шляху в час тяжкої війни з російським агресором, в час розпочатих і частково вже проведених реформ та перемогти ворога-окупанта і повноцінно відновити самореалізацію країни!

Бажаю, щоб демократичні засади, які закріплені в Конституції, були реаліями. Нехай перемога України, мир в усьому світі і спільна злагода сприяють подальшій розбудові нашої держави, як правової держави, відкриваючи нові горизонти для відбудови, розвитку та самовдосконалення!

Міцного Вам здоров’я, непохитної віри, невичерпної енергії, родинного щастя, любові і миру, успіхів на всіх фронтах, звершення усіх мрій, бажань, планів та задумів!

Україна понад усе!

Слава Україні!

Сільський голова Іркліївської громади Анатолій ПИСАРЕНКО

Перегляди: 4930