Оплата рахунків - ваш внесок у перемогу

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

oplata rahunkiv

Шановні споживачі, в Україні триває 49 день війни з російськими загарбниками. Нелюди продовжують атакувати цивільне населення й інфраструктуру. Але крім усього цього, у зоні постійних обстрілів опинилися об’єкти енергетики, а деякі, як, наприклад, Запорізька АЕС та Каховська ГЕС, захоплення ворогом, але вони продовжують свою роботу навіть в таких умовах.

Тож складна ситуація на ринку електричної енергії зберігається. Але попри це, енергетики по всій країні роблять все можливо, щоб населення і військові об’єкти, які захищають нас, залишились з безперебійним енергопостачанням. Так, зокрема, не дивлячись на постійні обстріли, відновлюють пошкоджені лінії передач.

В свою чергу, ТОВ «Черкасиенергозбут» продовжує роботу у штатному режимі, аби електроенергія закуповується у повному обсязі, що необхідний для забезпечення потреб усіх споживачів. 

Ми вдячні усім сумлінним споживачам, які вчасно сплачують свої рахунки та не дають дестабілізувати роботу енергосистемі нашої країни. 

Кожна копійка за спожиту електроенергію – це Ваш посильний внесок у допомогу в захист України! Для цього, за можливості, необхідно:

- погасити всі борги за спожиту електроенергію;

- максимально здійснити оплату відповідно до авансових платежів непобутовим споживачам.

Окремо просимо побутових споживачів не затягувати з оплатою рахунків за березень. 

Усі кошти залишаться на ваших особових рахунках. А кожен ваш платіж і оплата наперед є вагомим внеском у стабільну роботу енергетичної системи України.

Ще раз дякуємо кожному, за свій внесок у нашу спільну перемогу, який ви робите просто оплачуючи свої рахунки. Та закликаємо кожного небайдужого долучитися до спільної справи - захисту незалежності України!

Разом сила! Разом переможемо! Слава Україні!

Перегляди: 6301