Вшанування пам’яті воїна-кіборга Подолянчука Євгенія Петровича

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Podolyanchuk

Йому було лише 23 роки, а він відійшов у вічність, залишивши про себе світлу пам'ять... Воїн-кіборг Подолянчук Євгеній Петрович, який народився 4 липня 1991 року - 14 вересня 2014 року героїчно загинув, віддавши за неньку Україну своє юне життя. За бойові заслуги він посмертно нагороджений Орденом Богдана Хмельницького 3-го ступеня "Народний Герой України".

4 липня 2022 року вшанувати Героя України прийшли: адміністрація ТГ, секретар Іркліївської сільської ради - Антоніна Кулик, староста села Крутьки - Ольга Положай, отець Михайло, працівники відділу культури, молоді та спорту виконавчого комітету Іркліївської сільської ради, працівники та учні Крутьківського НВК, не байдужі жителі села і члени Черкаської організації "Пласт".

Відрадно, що для членів цієї організації Євгеній Петрович став прикладом титанічної мужності і героїзму. Тому і надали вони йому в своєму юнацькому курені найвищу нагороду - «Залізний пластовий хрест за заслуги в національно-визвольній боротьбі».

Формування патріотизму в українському суспільстві залишається першочерговим як для держави, так і для підростаючого покоління.

Відділ культури, молоді та спорту виконавчого комітету Іркліївської сільської ради веде пошук нових можливостей для дітей громади для національно – патріотичного та духовного виховання.

Перегляди: 4007