Шановні жителі громади та тимчасово переселені громадяни, які мають дітей шкільного віку!

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

ni viyni

Шановні жителі громади та тимчасово переселені громадяни, які мають дітей шкільного віку!

У зв’язку із введенням воєнного стану в країні МОН України рекомендувало тимчасово призупинити освітній процес у закладах дошкільної, загальної середньої та професійної освіти.

Пріоритетом для всіх нас є забезпечення максимально можливої безпеки кожної дитини, кожного працівника системи освіти. У зв’язку з тим, що в частині регіонів України зберігається реальна загроза для життя та здоров’я мирних мешканців, а в більшості регіонів по кілька разів на день оголошується повітряна тривога, МОН України рекомендує організовувати роботу закладів освіти з 11.03.2022 року у залежності від конкретної ситуації: тимчасове призупинення освітнього процесу (виконання працівниками закладів освіти заходів та завдань, що визначені військово-цивільною адміністрацією); організація освітнього процесу за дистанційною або змішаною формами навчання ( за погодження з військово-цивільною адміністрацією).

Для учнів закладів загальної середньої освіти з числа тимчасововнутрішньо переміщених осіб навчання також може бути організовано за заявою одного з батьків за індивідуальною формою: екстернатною, сімейною (домашньою). Учні з числа внутрішньо переміщених осіб можуть тимчасово відвідувати (за заявою одного з батьків) заклади загальної середньої освіти за місцем тимчасового перебування.

Звертайтесь до директорів навчальних закладів населених пунктів за більш детальною інформацією!

Також звертаємо увагу на необхідність психологічної підтримки дітей. Низку відповідних матеріалів, що постійно поповнюється, розміщено на сайті Міністерства 

https://mon.gov.ua/ua/news/mon-zapuskaye-informacijnu-kampaniyu-pro-te-yak-zaspokoyiti-ditej-pid-chas-vijni,

багато ресурсів пропонується громадськими організаціями в мережі Інтернет.

Прохання до старост старостинських округів допомогти зареєструвати в навчальних закладах дітей громадян, які тимчасово внутрішньо переміщені або евакуйовані із зони бойових дій.

За детальним поясненням звертатись за телефоном: 0680010234

Тримаймося! Смерть ворогам! Перемога буде за нам! Слава Україні!

Заступник сільського голови Світлана КУЧМАН

Перегляди: 9846