Вітаємо з днем захисників і захисниць, Днем українського козацтва і днем Іркліївської громади!

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

den zahysnyka2022

Шановні земляки! 

Прийміть найщиріші вітання з прийдешними святами - Днем захисників і захисниць, Днем українського козацтва і днем Іркліївської громади!

На жаль, війна внесла в наше життя свої правила, і цьогорічне свято затьмарене сумними подіями та має гіркий присмак. Багато хто з Вас із завмиранням серця чекає звісток від рідних та близьких, від чоловіків, синів, братів, які мужньо захищають нашу країну від російської навали. І ми не можемо ні на хвилину про це забувати, маємо бути єдиними і згуртованими, спрямовуючи всі свої прагнення та дії на довгоочікувану і бажану Перемогу.

Шлю сердечні вітання захисникам і захисницям, ветеранам, учасникам війни, воїнам запасу, батькам і матерям воїнів та бажаю міцного здоров'я, добра, щастя, злагоди Вам і Вашим родинам. Бажаю військовослужбовцям впевнено стояти на варті безпеки та мирного спокою держави, захищати свій народ від гніву та втручання ворогів, ніколи не переставати виховувати у собі силу волі та мужності, виявляти у будь-якій справі відвагу та свій героїзм! Від усієї душі бажаю, щоб це свято принесло Вам та Вашим родинам мир, добробут та злагоду. Нехай живе і процвітає наша громада, народжуються і підростають діти, нехай щастя, любов та достаток будуть у кожному селі, у кожному домі, у кожній родині. Щиро вірю, що в наступному році ми святкуватимемо ці свята в мирній вільній Україні!

Зі святом! СлаваУкраїні!

З повагою, Анатолій Писаренко, голова Іркліївської громади.

Перегляди: 4811