"Міжнародне служіння благодійності "Еммануїл - IMOSE" працює по всій Україні

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Говорять, що маленькі дії значно важливіші за великі наміри. І коли це робиш щиро, з чистим серцем, то даруєш часточку тепла цьому світові.

Благодійний фонд "Міжнародне служіння благодійності "Еммануїл - IMOSE" працює по всій Україні. 11 липня 2022 року волонтери фонду з креативною, наповненою гарним змістом   і любов' ю до всіх і всього програмою, завітали до Ірклієва. Центральний офіс їх працює в Америці, місті Сієтл. Президент фонду, Анатолій Коломієць, родом з України, дуже її любить, поважає, доводячи це власною діяльністю. Його батьки, віряни, колись давно переїхали до далекої Америки. Фонд працює і в Африці, Кубі, Мексиці. Ними створено багато соціальних проєктів на допомогу й підтримку тих, хто за межею бідності, особам з інвалідністю, сиротам у дитячих будинках. Допомагають медикаментами, продуктовими наборами, нині, під час війни, надають ночівлю транзитним біженцям. Допомагали евакуюватися людям з Харкова, Слов'янська, Бахмута, Сіверська тощо.

Метою проєкту "Щасливий час", з яким завітали до нас, було занурити дітей в атмосферу щастя, любові, затишку, милосердя й доброзичливого ставлення до оточуючих. І головне - це відчуття любові. А ще - формування справжніх духовних цінностей: допомога іншим, любов до своєї країни, батьків, ближніх. Дітвора Іркліївщини насолоджувалася чудовим спілкуванням з однолітками, вчилася працювати в команді, брала участь у флешмобах, конкурсах, майстер - класах з рукоділля, джамперу, флорболу. Розважалася на батутах, гірках, смакувала солодкою ватою. І, звісно, безкоштовно. У минулому році, говорять волонтери, на майданчиках охопили близько 20 тисяч дітей. Щороку програма оновлюється. У кожного волонтера свій фронт роботи - вожаті, водії, відповідальні за локації, ведучі тощо. Філіали фонду є на Кіровоградщині, Одещині, Житомирщині, до війни на Донеччині. Діти   разом із батьками, бо перш за все в сім'ї ї виховуються перші людські цінності. Діти вчилися підтримувати один одного, вміти співпереживати, робити добрі справи. Адже проєкт орієнтований на психологічну підтримку дітей та підлітків, на позитивні емоції та радість. Діти зрозуміли, що той, хто робить добро, у відповідь отримує ще більше. І важливо, щоб людям було добре поруч з нами. Щоб ми були красивими добрими душами.Щиро дякуємо організаторам, волонтерам за працю, за розуміння того,що у цей світ треба нести добро, любов, щастя, радість.

    1  3

    2  4

5

Перегляди: 4795