Вітаємо вас, дорогі гвардійці, з професійним святом!

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

nacgvard

Головне завдання Нацгвардії України - гарантувати громадську безпеку та охорону порядку, захищати права, життя, законні інтереси та свободи українців, держави та суспільства. А сьогодні Національна гвардія допомагає Збройни Силам України боротися із вторгненням росії до України.

Вітаємо вас, дорогі гвардійці, з професійним святом!

Щира вдячність вам за вашу нелегку службу, особливо тим службовцям, хто зустрічає професійне свято на бойовій варті. Бажаємо вам успіхів і досягнень в почесній справі служіння Україні, а також бажаємо усім гвардійцям, їхнім рідним і близьким міцного здоров’я, щастя, миру і добра!

Усім вам міцного здоров'я, залізного терпіння і хороброго духу! Нехай всі ваші цілі і мрії будуть легко досяжні! Залишайтеся такими ж сміливими, сильними і цілеспрямованими! Щиро бажаємо високих прагнень у своїй справі, спокою і злагоди в кожній родині, наснаги та невичерпної життєвої енергії для успішного виконання почесного обов’язку перед Україною!

Низький уклін усім ветеранам та вічна пам’ять військовослужбовцям, які віддали найдорожче - своє життя за встановлення миру і спокою на рідній землі.

Слава Україні!

З повагою Анатолій Писаренко,
сільський голова Іркліївської громади
Перегляди: 3316