Про проведення дослідження впливу повномасштабної військової агресії російської федерації

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Міністерство аграрної політики та продовольства України, за підтримки Світового банку та Європейського Союзу, проводить дослідження прямого та опосередкованого впливу повномасштабної військової агресії російської федерації на діяльність українських виробників сільськогосподарської продукції з метою визначення середньострокових та довгострокових потреб аграрного сектору в підтримці, аналізу ефективності поточної політики в агропромисловому комплексі та забезпечення уряду України доказовою базою, необхідною для представлення інтересів українських аграріїв у переговорах щодо вступу до ЄС.

У рамках першого етапу дослідження спільно з Київським міжнародним інститутом соціології було проведено опитування малих та середніх сільськогосподарських виробників, що обробляють до 1000 га. Водночас, з метою отримання даних, які б відображали точну картину стану всього сільськогосподарського сектора, для дослідження необхідна інформація про таких виробників, що оброблять понад 1000 га

Участь великих фермерських господарств дуже важлива для Мінагрополітики та міжнародних партнерів України, щоб здійснити належну оцінку ситуації та відповідно розробити політику підтримки. При цьому участь в опитуванні є добровільною, а вся отримана інформація буде суворо конфіденційною та використовуватиметься виключно для дослідницьких цілей.

Додаткову інформацію щодо проведення вищезазначеного дослідження можна отримати у відповідального експерта Світового банку Сергія Замідри за тел.: 0967999080, або шляхом надсилання електронних листів на e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

on 25 травня 2023
Перегляди: 3635