Засідання від 19.05.2021

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Рішення виконавчого комітету

Іркліївської сільської ради

від 19.05.2021 року


Протокол №4 засідання виконавчого комітету Іркліївської сільської ради


Рішення №60 "Про надання дозволу на приватизацію житла"


Рішення №61 "Про створення постійно діючої комісії з питань бджільництва, попередження та встановлення факту отруєння бджіл на території Іркліївської сільської територіальної громади"


Рішення №62 "Про утворення комісії з питань приймання-передачі у власність Іркліївської територіальної громади з подальшою передачею на баланс КП «Іркліївський комбінат комунальних послуг»"


Рішення №63 "Про затвердження акту приймання-передачі у власність Іркліївської територіальної громади з подальшою передачею на баланс КП «Іркліївський комбінат комунальних послуг»"


Рішення №64 "Про опублікування в електронній торговій системі діючих договорів оренди приміщень комунальної власності Іркліївської сільської ради"


Рішення №65 "Про внесення змін до рішення виконавчого комітету № 81 від 23.12.2020 «Про призначення відповідальної особи за державну реєстрацію актів цивільного стану та зберігання, облік, звітність про використання бланків свідоцтв»"


Рішення №66 "Про затвердження висновку доцільності позбавлення батьківських прав гр. Кошелєва С.М. стосовно малолітньої дочки Кошелєвої К. С. та гр. Кошелєвої Н.О. стосовно малолітньої дочки Кошелєвої К.С. і неповнолітнього сина Кошелєва Р.Г."


Рішення №67 "Про затвердження висновку доцільності позбавлення батьківських прав громадянина Легкоконця Є.В.,1990 р.н., стосовно малолітніх дітей Легкоконця Є.Є., 2015р.н., Легкоконця Д.Є., 2016 р.н., Легкоконця Р.Є., 2017 р.н., Легкоконець Є.Є., 2019 р.н."


Рішення №68 "Про затвердження висновку про визначення місця проживання малолітньої дитини Копил С.Ю., 2017 р.н., із матір’ю Євич Н.С., 1989 р.н., та затвердження порядку побачень з батьком Копилом Ю.І.,1987 р.н., який проживає окремо"


Рішення №69 "Про виконання бюджету Іркліївської сільської територіальної громади за І квартал 2021 року"


Рішення №70 "Про призначення опікуна особі похилого віку, яка має когнітивні порушення та потребує сторонньої допомоги та догляду"


Рішення №71 "Про надання дозволу на купівлю нерухомого майна, в якому зареєстрована малолітня дитина Кононенко Артем Андрійович,19.12.2008 р.н."


Рішення №72 "Про надання дозволу на купівлю нерухомого майна, в якому зареєстровані та проживають неповнолітні діти Шейко Ангеліна Андріївна, Шейко Анастасія Андріївна і Денисенко Юлія Володимирівна"


Рішення №73 "Про організацію харчування в закладах дошкільної освіти в оздоровчий період"


Рішення №74 "Про організацію оздоровлення та відпочинку учнів ЗЗСО в літній період"


 

Перегляди: 935