З Новим 2023 роком та Різдвом Христовим!

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 
Шановні жителі Іркліївської громади!

    Ось і завершується 2022 рік. Ми знову перегортаємо  ще одну сторінку нашого життя, нашої історії, нашого життєпису.

      Кожна людина, кожна родина напередодні Новорічних і Різдвяних свят має сподівання і вірить в те, що Новий рік принесе позитивні зміни в усі сфери людського життя, що  зимові свята подарують нам те, чого  найбільш бракує у повсякденному бутті. Всі ми у ці дні, прощаючись з пережитим роком, сподіваємося на краще життя в майбутньому, на власні здобутки та перемоги,  на мир і злагоду в нашій країні.

   Але для кожного кроку, що наблизить нас до поставленої мети, необхідні не надії на диво, а рішучість, наполегливість, впевненість та направленість до пошуку розумних рішень, як у повсякденному житті кожного громадянина, так і в стратегії творення нашої держави. Пам’ятаймо, що добрі справи не завжди даються легко. Тому спільно будемо віддавати всі сили, вміння, розум і серце, щоб зробити в  кожному куточку нашої Батьківщини життя народу таким, про яке мріють люди і якого вони гідні.

    І я впевнений, такі сподівання реальні! Наперекір викликам та тривогам, які вже постукали у наші двері чи ще чекають за порогом суперечливого і трагічного життя українського народу, вони здійсняться, якщо згуртуємося спільною думкою та спільною метою і підемо далі шляхом розвитку і консолідації. Так бувало, і Україна щоразу виходила з великої  скрути. Ми – сильні духом!

    Для усіх нас, жителів Іркліївської громади, 2022 рік  був сповнений нелегких випробувань… Бажаю, щоб Новий 2023 рік став початком нового щасливого і успішного року. Нехай звучать найкращі побажання миру і перемоги, міцного здоровя, щастя та удачі. Нехай Різдвяна зоря об’єднає усіх нас та благословляє наші помисли, слова і діла. В ці дні звідусіль летять вітання до рідних домівок від рідних та близьких в очікуванні добра, щастя, міцного здоров’я. Так було з прадавніх часів і буде завжди, поки живуть в серцях почуття великої родини, любові до ближнього, єднання і злагоди. Тож хай об’єднаються в році новому всі добрі починання і звершення заради перемоги та щасливого майбутнього нашої рідної незалежної Батьківщини - України! Нехай в кожен дім прийдуть мир, щастя та благополуччя! Віри, надії, любові!

З Новим 2023 роком та Різдвом Христовим!

 409784aad084dbbf9669bf945e4af20f.jpg

З повагою,
сільський голова Іркліївської
територіальної громади                             Анатолій ПИСАРЕНКО
Перегляди: 67