Звільнімо життя від рабства!

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 
Сьогодні, 18 жовтня, ми відзначаємо Європейський День боротьби з торгівлею людьми. Це нагадує нам про те, що світ все ще величезний і справедливість завжди потребує нашої уваги та дій. Торгівля людьми - це злочин проти людяності, і ми не можемо допустити його продовження. Серед жертв торгівлі людьми переважно жінки і діти, і кожна історія - це крик про допомогу та спільну дію. Настав час підняти голос і робити кроки, щоб запобігти цьому жахливому явищу.
? Що ми можемо зробити:
  • Насамперед, ми закликаємо всіх стежити за ознаками торгівлі людьми та повідомляти правоохоронні органи про будь-які підозри. Наша спільна увага і вчасна реакція можуть врятувати життя і змінити долі безлічі людей.
  • Поширюйте інформацію про цю проблему, щоб підвищити свідомість громадськості.
  • Підтримуйте організації, які допомагають жертвам торгівлі людьми та працюють над їхнім відновленням. Вони заслуговують нашу підтримку та вдячність за свою невтомну роботу.
  • Сприяйте освіті та професійній підготовці жертв, щоб допомогти їм відновити своє життя.
Давайте висловимо солідарність з тими, хто потрапив у сітку торгівлі людьми, і доведемо, що разом ми здатні змінити цей світ. Ми віримо в силу людської доброти та спільної дії. Нехай цей день стане нагадуванням про нашу здатність змінювати світ і робити його кращим місцем для всіх.
? Поділіться цим повідомленням, щоб долучитися до глобальної боротьби з торгівлею людьми та забезпечити безпечне майбутнє для всіх.
1547 – “Гаряча лінія” з питань протидії торгівлі людьми та домашньому насильству
102 – Гаряча лінія Національної поліції України
0 800 213 103 Контактний-центр системи безоплатної правової допомоги
527 – Гаряча лінія з протидії експлуатації
116 123 Гаряча лінія з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та гендерної дискримінації
116 111 Національна дитяча гаряча лінія
112 – Cлужба екстреної допомоги в ЄС
 
Перегляди: 55