Сьогодні святкує всій ювілейний День народження Микола Пантелеймонович Бабак

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

babak

Від імені всієї Іркліївської сільської територіальної громади сердечно вітаємо Вас з 70-річчям!

Народившись у мальовничому селі Воронинці, Ви з дитинства проявляли неабиякий талант і любов до мистецтва. Ваша творчість розквітла в багатьох напрямках, і сьогодні ми з гордістю відзначаємо Ваші досягнення у живописі, графіці, інсталяціях та перформансах. Ваші роботи, які відзначаються складними композиціями та глибокими концептуальними змістами, стали невід'ємною частиною української культурної спадщини та знайшли визнання як в Україні, так і за її межами.

Протягом всього Вашого життя відстежується величезний вплив рідного краю на Вашу творчу діяльність, починаючи з Ваших художніх виставок і закінчуючи монографією «Сільська фотографія Середньої Наддніпрянщини кінця 19-20 ст.». Вся Ваша творчість, кожен Ваш подих просякнутий любов’ю і повагою до малої батьківщини, до сільської культури, до нашого Шевченківського краю.

Ваша літературна діяльність заслуговує особливої уваги. Кожна Ваша книга, в якій Ви порушуєте важливі філософські, соціальні та культурні питання, стала значущою подією в літературному світі. Ваші твори спонукають до роздумів, відкривають нові горизонти і збагачують духовний світ читачів.

Не можна оминути Вашу активну громадську діяльність. Ви завжди були в авангарді культурних подій, організовували численні виставки, лекції та інші заходи, спрямовані на популяризацію українського мистецтва і культури. Ваша невтомна праця надихає наслідувачів та стає взірцем для багатьох молодих митців.

Особливу вдячність висловлюємо за Вашу волонтерську діяльність. У найважчі для країни часи Ви не залишилися осторонь і активно підтримували внутрішньо переміщених осіб та Збройні Сили України, надаючи допомогу тим, хто її найбільше потребує. Ваша доброта і чуйність, Ваші численні добрі справи на благо громади є надзвичайно важливими і надихаючими.

Ваш внесок у розвиток нашої громади, Ваше служіння мистецтву і людям заслуговують на найвищу шану і повагу. Ми пишаємося тим, що саме наша земля подарувала світові такого видатного митця. 

Бажаємо Вам міцного здоров’я, невичерпного натхнення та нових творчих звершень. Нехай Ваше життя буде сповнене радістю, а всі Ваші плани і мрії здійснюються з легкістю.

З повагою Анатолій Писаренко,
Іркліївська сільська територіальна громада
Перегляди: 20