Завершено підключення закладів соціальної інфраструктури до широкосмугового доступу до Інтернету

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

В громаді завершено підключення закладів соціальної інфраструктури до широкосмугового доступу до Інтернету в рамках проєкту Міністерства цифрової трансформації України «Інтернет-субвенція», на що було виділено з державного бюджету 938,2 тис. грн.

29 закладів соціальної інфраструктури (школи, садочки, будинки культури з бібліотеками, фельдшерські та фельдшерсько-акушерські пункти) вперше отримали доступ до швидкісного оптичного інтернету.

Інтернет-провайдером надаватимуться послуги закладам із забезпечення безлімітного доступу до Інтернету зі швидкістю не менше 500 Мбіт/с протягом 30 календарних днів починаючи з дати підписання акта здачі-приймання наданих послуг та зі швидкістю не менше 100 Мбіт/с протягом 24 місяців, починаючи з дати підписання акта здачі-приймання наданих послуг, без нарахування абонентської плати.

Проєкт також дозволить жителям сіл Жовнине, Коврай, Першотравневе, Придніпровське, Старий Коврай, Степове, Тимченки, Червонохиженці, Чехівка, Журавлине, Мирне, у яких було відсутнє покриття волоконно-оптичними мережами, отримати швидкісний Інтернет.

  2 3 

1  4

 

Перегляди: 5009