Цифрова безпека і кар’єрний ріст: освітні курси від Cisco на Дія.Освіта

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

У сучасному світі знання в галузі кібербезпеки, мережевих технологій та програмування стають необхідністю. Навички, пов’язані з цими сферами, не лише сприяють особистій безпеці в онлайн-просторі, а й допомагають побудувати успішну кар’єру. 

Академія Cisco переклала 9 власних освітніх курсів українською мовою, щоб допомогти українцям розширити знання в цих галузях. Серед них: 

Вступ до кібербезпеки 

Під час курсу ви дізнаєтеся про основи безпеки в мережі, щоб захистити особисте цифрове життя. А також про проблеми кібербезпеки, з якими сьогодні стикаються компанії, уряди та навчальні заклади. 

Основи роботи мережі

Цей курс охоплює базові поняття та навички, необхідні для створення та управління мережею. Після закінчення курсу студенти зможуть створити повністю з’єднану домашню мережу.

Мережеві пристрої та початкова конфігурація

Курс охоплює основи мережевих пристроїв і їх налаштування. Ви дізнаєтеся про характеристики та переваги хмарних технологій і технологій віртуалізації. Навчитеся надавати IP-адреси пристроям вручну та автоматично. 

Безпека кінцевих пристроїв

У межах цього курсу ви навчитеся оцінювати свою мережу, операційні системи та кінцеві точки на наявність вразливостей і захищати свою мережу.

Захист мережі

Цей курс охоплює способи моніторингу вашої мережі та оцінки сповіщень безпеки. Ви ознайомитеся з інструментами та методами, які використовують для захисту мережі. 

Управління кіберзагрозами

Під час курсу ви навчитеся розробляти політики та розвинете навички керування загрозами, наприклад, як оцінювати мережу на наявність вразливостей, керувати ризиками та реагувати на інциденти безпеки. 

Вступ до IoT та цифрової трансформації

У цьому курсі пояснюється, що таке IoT і як це працює. Ви дізнаєтеся, як за допомогою IoT разом із такими технологіями, як аналітика даних, штучний інтелект і кібербезпека, реалізуються програми цифрової трансформації.

Основи Python

Цей курс охоплює все, що вам потрібно знати на базовому рівні, — писати та запускати програми Python. 

English for IT

Курс фокусується на термінології та фразах, які використовують в IT-галузі, охоплюючи граматику, лексику, читання та аудіювання. 

Переглянути курси можна за посиланням 

Перегляди: 4018