До уваги внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території Іркліївської сільської ради!

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Золотоніська районна державна адміністрація - розпочинає формування ради, яка допоможе актуалізувати потреби внутрішньо переміщених осіб та більш ефективно розв’язувати їхні проблеми.

Рада утворюється з метою сприяння в реалізації громадянських і політичних прав ВПО, сприяння забезпеченню і захисту прав та інтересів ВПО.

До складу Ради увійдуть 18 осіб: з яких чисельність представників органу, при якому утворено Раду, становитиме шість осіб, ВПО — дев’ять осіб та представників громадських об’єднань, які провадять діяльність у сфері забезпечення та захисту прав ВПО — три особи.

Основними критеріями відбору кандидатів у члени Ради, які оцінює орган, при якому утворено Раду, є бажання працювати на громадських засадах, активна участь у громадській діяльності, відповідність високим стандартам доброчесності, відсутність конфлікту інтересів, наявність конкретних пропозицій щодо особистого вкладу в реалізацію мети та завдань Ради.

Увійти до Ради з питань внутрішньо переміщених осіб можуть:

  • внутрішньо переміщені особи, які зареєстровані у Золотоніському районі,
  • громадські організації, які опікуються захистом прав внутрішньо переміщених осіб в межах району, в статуті яких визначено, що їх діяльність спрямована на забезпечення та захист прав внутрішньо переміщених осіб і реалізацію проектів у межах адміністративно-територіальної одиниці, на юрисдикцію якої поширюються повноваження органу, при якому утворено Раду.

Перелік документів для подання кандидатами:

  • заява у довільній формі із обов’язковим зазначенням відомостей про контактний номер телефону та адресу електронної пошти кандидата (за наявності);
  • документ, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;
    довідка про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи або електронна
  • довідка, яка підтверджує факт внутрішнього переміщення і взяття на облік такої особи;
  • документ про освіту (за наявності);
  • мотиваційний лист кандидата, в якому викладаються обґрунтування для обрання його до складу Ради.

Бажаючим долучитися до діяльності Ради, просимо надсилати вищезазначені документи управлінню соціального захисту населення Золотоніської районної військової адміністрації Черкаської області на адресу:

м.Золотоноша,вул. Благовіщенська,2

або на електрону пошту( Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.)
тел. для довідок: 0964339876

Перегляди: 4918