Екскурсія до ТОВ «Красногірське» для дітей захисників, які нині боронять Україну

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

21.07.2023 КЗ Іркліївський центр надання соціальних послуг та Служба у справах дітей виконавчого комітету Іркліївської сільської ради за запрошенням ТОВ «Красногірське» та Красногірського олійного заводу організовано благодійну екскурсію для дітей захисників, які нині боронять Україну.

В приємній і затишній атмосфері одразу отримавши фірмову панаму дітки завітали на екскурсію до Красногірського олійного заводу відвідавши цехи, де, власне, й створюється запашна олія, та ознайомилися з етапами виробництва від зернятка до соняшникової олії. Також в ході пізнавальної екскурсії відвідали ТОВ «Красногірське», де ознайомитись з цікавим процесом тваринництва, дізналися звідки береться молоко, побачили в яких умовах утримуються тварини та як працює доїльна зала, відвідали дитячий садочок для теляток.

В ході всієї екскурсії проводилась вікторина за результатами якої діти отримували сюрпризи, сувеніри та приємні подарунки. Було зроблено багато цікавих та оригінальних фото на згадку.

Наприкінці екскурсії усіх чекав смачний та корисний обід де діти відчули себе справжніми гурманами, та й додому привезли подаровані смаколики.

Дітвора висловлюють щиру вдячність за отримані емоції, цікаву та змістовну екскурсію працівникам ТОВ «Красногірське» та Красногірському олійному заводу.

Катерина Телиця
провідний спеціаліст Служби у справах дітей в
иконавчого комітету Іркліївської сільської ради

Перегляди: 62