«Королева Загублених Ґудзиків»

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

koroleva gugzykiv

З нагоди Дня захисту дітей мали неймовірну можливість подарувати радість дітям пільгових категорій, організувавши для них в Черкаському академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім. Т.Шевченка перегляд вистави «Королева Загублених Ґудзиків».

Цей захід став чудовою нагодою для дітей поринути у світ магії театру, зустрітися з казковими героями та отримати море позитивних емоцій. Нашою метою було не тільки розважити дітей, але й подарувати їм відчуття щастя, підтримки та уваги.

Ми щиро вдячні всім, хто долучився до організації цього заходу. Ваша підтримка і турбота допомагають дітям пільгових категорій відчувати себе важливими і особливими. Такі події – це не лише приємний відпочинок, а й можливість розвиватися культурно, вчитися новому та знаходити нових друзів.
Дорогі діти, сподіваємося, що ця вистава залишить у вашій пам'яті теплі спогади і надихне вас на нові мрії і звершення. Нехай ваше життя буде сповнене радості, добра і казкових моментів!

Давайте і надалі об'єднувати наші зусилля, аби дарувати дітям більше щасливих моментів і допомагати їм відчувати себе частиною великої дружньої родини. Разом ми можемо зробити цей світ кращим для наших дітей!

Перегляди: 53